Wie ben ik?

Geïnteresseerd. Betrokken. Meedenkend. Betrouwbaar.

‘Hoe omschrijf jij Heldere Tekst?’ Die vraag stelde ik aan een aantal klanten. Bovenstaande begrippen kwamen veel terug. Mooie complimenten natuurlijk, want het geeft precies weer hoe ik mijn werk graag doe.

“Schrijven, schrappen, mensen spreken en verhalen vertellen”

Ik ben Anne de Haan, eigenaar van tekstbureau Heldere Tekst, gevestigd in de regio Wijchen – Nijmegen. Al sinds 2011 ben ik dagelijks bezig met wat ik het liefst doe: schrijven, schrappen, mensen spreken en verhalen vertellen. Gewapend met een hbo-diploma Journalistiek, cursussen creatief schrijven en SEO-schrijven en een aantal jaren werkervaring als redacteur.

Anne de Haan Tekstschrijfster
Anne de Haan Tekstschrijfster

Toch leer ik nog iedere dag bij. Van iedere ondernemer die ik spreek en iedere tekst die ik schrijf, neem ik in gedachten weer iets mee. Het resultaat? Een compleet tekstbureau dat doet wat het belooft: Heldere Tekst(en) schrijven.

“Van iedere ondernemer die ik spreek en iedere tekst die ik schrijf, neem ik weer iets mee”

Nog wat leuke feitjes: ik won twee keer het Groot Dictee Wijchen en behaalde in 2014 de dertiende plaats in de top 100 van de wedstrijd Freelancer of the Year. Maar dat zegt natuurlijk niets over mijn kwaliteiten als tekstschrijver. Dus neem vooral de proef op de som en maak een afspraak via info@helderetekst.com of 06-30894237. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden!

Ervaringen.

 • “Anne heeft zich razendsnel ingewerkt in het vakgebied ouderenzorg. Haar frisse schrijfstijl raakte daarom precies de juiste snaar. Het was een fijne, open en constructieve samenwerking, waarbij we samen tot een mooi resultaat zijn gekomen.”

  Jonne Steenhuis, communicatieadviseur Pleyade
 • “Anne begrijpt meteen wat we willen vertellen, ook al is de materie soms ingewikkeld. Ze schrijft supergoede, leesbare teksten. Bovendien is ze een prettig persoon. Wij willen zeker geen andere tekstschrijver meer.”

  Neopixels Insulation
 • “Regelmatig werken wij samen met Anne aan communicatieprojecten voor onze klanten. Anne is verantwoordelijk voor de tekstproducties en dat werkt heel prettig en efficiënt. Ze schakelt snel en voelt goed aan wat de gewenste schrijfstijl is.”

  Jacqueline Haarman, CommunicatieKrachten
 • “BI Right! werkt nu alweer vijf jaar samen met Anne. Zij is een vaste waarde in onze communicatieactiviteiten. Punctueel, scherp en zeer prettig om mee samen te werken. Ik gun iedereen zo’n fijne samenwerking.”

  Tatiana van den Hoogen, BI Right!
 • “Annes teksten zijn helder, duidelijk en nodigen uit om verder te lezen. Onze klanten zijn vaak direct tevreden met weinig feedback. Daarnaast werkt Anne snel, nauwkeurig en is ze altijd enthousiast!”

  Reclamebureau 3AMI
 • “Verhalen vertellen. Dat is waar Anne de Haan ons allemaal wat dichter mee bij elkaar brengt. Anne heeft ons verrast met haar eigentijdse en kernachtige manier van werken. Anne verdiept zich in de visie van haar partners en klanten. Dit is van absolute meerwaarde en hiermee onderscheidt Anne zich van andere tekstschrijvers.”

  Rob Janssen – Eyes & Ears
 • “Anne weet perfect de woorden van ondernemers om te zetten in een inspirerend verhaal. Ons zakenmagazine heeft sinds twee jaar een make-over ondergaan en de teksten van Anne hebben hier zeker een positieve draai aan gegeven.”

  Nijmegen Business – RAN Media
 • “Heldere Tekst heeft voor ons echt een toegevoegde waarde. Anne kent een groot inlevingsvermogen in het merk waardoor teksten snel worden opgeleverd en nauwelijks correctie nodig hebben. De balans tussen branding en commerciële waarde van een tekst weet Anne perfect te bewaken zodat het allemaal sterk en smaakvol blijft.”

  Sasja Leenders, Sapph
 • “Heldere Tekst is mijn vaste partner op het gebied van teksten voor diverse projecten. Ze weet teksten persoonlijk te maken met de perfecte stijl. Echt SUPER tevreden!”

  Bjorn van Raaij – Studio 024

Een greep uit onze klanten.

Sapph Commerciële teksten

Dichterbij Blogs

CommunicatieKrachten Diverse teksten

RAN Media Magazineteksten

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over wat tekst voor jouw bedrijf kan betekenen? We vertellen er face to face graag alles over.

Maak een afspraak

Dit is wat we graag doen.

Zakelijke teksten
Een zakelijke tekst heeft als doel een product, dienst of boodschap te verkopen. Om de lezer te overtuigen, moet de tekst duidelijk, pakkend en krachtig zijn.
Meer weten »

journalistieke teksten

Magazineteksten
Heldere Tekst schrijft verschillende soorten journalistieke teksten. Denk aan achtergrondartikelen, interviews, columns en reportages.
Meer weten »

Webteksten
Ellenlange zinnen, wollig taalgebruik en veel jargon: een paar voorbeelden van hoe het niét moet. Dit schrikt websitebezoekers af.
Meer weten »

icon-correction1

Redactie & correctie
Een goede tekst leest lekker weg, is vlot opgebouwd en bevat zeker geen fouten op het gebied van spelling of grammatica.
Meer weten »